Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Neuvokkaat-ryhmässä vaihdetaan vinkkejä neuvokkaaseen arkeen

toukokuu 6 klo 10:00 - 11:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 10:00 on torstai, repeating until 20.5.2021

Neuvokkaat kokoontuu Jitsissä ja uusia Jitsin käyttäjiä neuvotaan tarpeen mukaan puhelimitse. Markku-toiminnassa saadun palautteen mukaan Jitsi on ollut helppo opetella ja käyttää. Kokemuksemme mukaan Jitsi on siis ”seniorien testaama” kohtaamispaikka.

Neuvokkaat-ryhmä käynnistyy keskinäisellä tutustumisella ja osallistujien toiveiden listaamisella. Sisältöjen suunnitelussa sovelletaan Neuvokkaat naiset® -ryhmän materiaaleja, mutta ryhmästä tehdään osallistujiensa näköinen alusta saakka. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Lue lisää Miina Sillapään Säätiössä kehitetystä Neuvokkaat naiset® -toiminnasta täältä.

Jitsi-ryhmään liittymisen perusohje: lataa älylaitteeseen (puhelin tai tabletti) sovelluskaupasta (Play Kauppa/App Store) Jitsi Meet -sovellus. Ryhmään liittyäksesi kirjoita ”Anna huoneen nimi” tekstin alla olevaan kenttään markkumatkaava.

Tietokoneella avaa selain (Mozilla, Chrome, Edge, Safari) ja kirjoita yläreunan osoitekentään https://meet.jit.si/. Voit myös kirjoittaa Google-hakuun sanan Jitsi ja valita Jitsi Meet sivun hakutuloksista. Jitsi Meet etusivulla kirjoita valkoiseen laatikkoon huoneen nimi markkumatkaava ja paina sinistä ”Start Meeting” nappia. Seuraavalla sivulla kirjoita valkoiseen kenttään etunimesi ja paina ”Join meeting”. Tuolle sivulle pääset myös suoraan tästä.

Neuvokkaat ryhmää ohjaa Jenni / 044 491 5426

 

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 6
Aika:
10:00 - 11:00