Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskiviikkoisin ukkoryhmä etänä

toukokuu 5 klo 13:00 - 14:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 13:00 on keskiviikko, repeating until 26.5.2021

Keskiviikkoisin klo 13 etäryhmä ukoille. Kohtaamme ajankohtaisten aiheiden äärelle, keskustellen hyvässä hengessä. Ryhmiin sisältyy myös mm. pientä tietovisailua ja pelailua.

Ryhmä on kaikille ”ukkohenkisille” avoin, eikä vaadi sitoutumista, joten voit osallistua silloin kun itselle sopii.

Käytämme kohtaamisiin Jitsi Meet -videopuhelusovellusta. Markku-toiminnassa saadun palautteen mukaan Jitsi on ollut helppo opetella ja käyttää. Kokemuksemme mukaan Jitsi on siis ”seniorien testaama” kohtaamispaikka.

Jitsi-ryhmään liittymisen perusohje: lataa älylaitteeseen (puhelin tai tabletti) sovelluskaupasta (Play Kauppa/App Store) Jitsi Meet -sovellus. Ryhmään liittyäksesi kirjoita ”Anna huoneen nimi” tekstin alla olevaan kenttään markkumatkaava.

Tietokoneella avaa selain (Mozilla, Chrome, Edge, Safari) ja kirjoita yläreunan osoitekentään https://meet.jit.si/. Voit myös kirjoittaa Google-hakuun sanan Jitsi ja valita Jitsi Meet sivun hakutuloksista. Jitsi Meet etusivulla kirjoita valkoiseen laatikkoon huoneen nimi markkumatkaava ja paina sinistä ”Start Meeting” nappia. Seuraavalla sivulla kirjoita valkoiseen kenttään etunimesi ja paina ”Join meeting”.

Tervetuloa mukaan Jitsi Meet huoneeseen markkumatkaava.

Suora linkki on tässä.

Teknistä tukea ja kysymyksiin vastauksia antaa ryhmän ohjaaja Henri / 050 433 2886.

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 5
Aika:
13:00 - 14:00